2024. április 28. - Valéria

Raikkönen mégsem pihen jövőre?

Mindössze egy napig élt Kimi Raikkönen azon terve, hogy kihagyja a következő Forma-1-es idényt, menedzsere csütörtökön ugyanis már úgy nyilatkozott: a Brawn GP-t felvásárló Mercedes GP megfelelő ajánlata esetén a 2007-ben világbajnok pilóta ott lehet a 2010-es mezőnyben.
2009. november 19. csütörtök 12:25 - HírExtra
Steve Robertson az autosport.comnak azt mondta: a finn pilóta már nem száz százalékig biztos abban, hogy jövőre pihenni akar. Szerdán még arról szóltak a hírek, hogy az idén Ferrarival versenyzett "Jégember" 2010-ben inkább a ralizásra összpontosít, miután nem tudott megállapodni a McLaren csapattal.

"Ez a Forma-1. Ha megfelelő ajánlatot tesznek és meggyőzik Kimit arról, hogy esélye lesz futamokat nyerni és újabb vb-címet szerezni, akkor bármi megtörténhet. Soha ne mondd, hogy soha!" - fogalmazott a brit menedzser, aki édesapjával, Daviddel intézi a finn ügyeit.
A Brawn GP idén mindkét világbajnoki címet begyűjtötte az F1-ben, jövőre azonban már Mercedes GP néven indul, az egyik versenyzője várhatóan a német Nico Rosberg lesz. A pilóták között első brit Jenson Button éppen szerdán jelentette be, hogy a McLarennél folytatja a pályafutását.

A 30 éves Raikkönen az idei szezonban 48 ponttal a vb hatodik helyén végzett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását