2024. április 29. - Péter

Az MDF örül a híd és a metró ügyében induló nyomozásnak

Az MDF üdvözli, hogy a Legfőbb Ügyészhez intézett írásbeli kérdése alapján nyomozás indul a 4-es metró építése körüli szabálytalanságok, valamint a Margit híd duplájára növekedett felújítási költsége ügyében - írja az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében Karsai Péter MDF-es politikus.
2009. december 3. csütörtök 15:42 - HírExtra
Karsai Péter november 25-i ajtótájékoztatóján jelentette be: írásbeli kérdést nyújtott be a legfőbb ügyészhez, amelyben azt kérdezi: tervezi-e a Legfőbb Ügyészség, hogy vizsgálatot indít a Margit híd felújításának irreálisan magas költsége ügyében, valamint kivizsgálják-e a 4-es metró egyre növekvő építési költségeinek megalapozottságát.

Az ellenzéki politikus közleményében azt írja: Magyarországnak elege van abból, hogy az adófizetők pénzét minden önmérséklet és következmény nélkül szórják el, ezért az MDF fontosnak tartja, hogy a korrupciógyanús ügyekben vizsgálat induljon, és kiderüljön az igazság.

Úgy fogalmaz: az MDF örömmel látja, hogy az írásbeli kérdésnek köszönhetően a vádhatóság is teszi a dolgát. Kíváncsian várjuk a nyomozás eredményét - teszi hozzá.

Vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást rendelt el a 4-es metró építése és a Margit híd felújítása kapcsán a Fővárosi Főügyészség - számolt be a köztévé szerda esti Híradója. A büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen indult, gyanúsított még nincs.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását