2024. április 27. - Zita

Éljük ki fideszes fetisizmusunkat!

Szüksége van egy fideszes plüssmedvére? Esetleg söralátétre? Akkor itt az idő, hogy megtekintse az ajánlónkat. Ha pedig nem akar ilyen csecsebecséket venni, akkor főként Önhöz szól az írásunk.
2010. április 23. péntek 16:44 - HírExtra
Ha Barack Obamáról, az Egyesült Államok elnökéről képregény készülhetett, ha Vlagyimir Putyinról mintázott matrjoska babával játszhat a szerencsétlen gyerek, akkor miért ne lehetne fideszes plüssmackóval aludni? Mert bizony erről van szó: tessék megvenni a párt logójával ellátott gagyit. Miért? Csak. Mert ilyen is van.

Íme az ominózus oldal, amelyről kiemelnénk Önöknek néhány igen szembetűnő dolgot.

Bevásárlóérme-kulcstartó

Azt értjük, hogy az országnak változásra van szüksége, na de ennyire? Ez a kulcstartó piros! Egy dolgot nem értünk: aki megrendelte ezt a kulcstartót, az gyártás után miért nem szemrevételezte a terméket? Egy valamirevaló, felelősségteljes cég - párt? - egészen biztosan megtette volna. Mi ebből a tanulság? Nyilván sok dolguk van, nem érnek rá ilyen aprósággal foglalkozni. Bár az is lehetséges, hogy egyszerűen csak trógerek.

Fonott karkötő, Fidesz felirattal.

Íme hát! Tetten értük a Fidesz munkahelyteremtő programjának az eredményét. A karkötő fonott, tehát logikai alapon valakinek fonnia kellett. Csak cseppen-csurran a karkötő készítőinek minden legyártott tízedik példány után az igen méltányos 0,5 forint. Az ára potom 800 egység, a profit pedig megy az államkasszába, (?) ahonnan visszakapjuk a pénzünket. Ez az adó feladata. Ha pedig egy gépsoron gyártották az igen divatos kiegészítőt, akkor cáfolnunk kell magunkat: nem értük tetten a Fidesz munkahelyteremtő programját.

Poháralátét

Mondjuk inkább söralátét. Ebből is látszik, hogy isszuk a Fidesz minden egyes szavát, az eredménytől pedig egyenesen megrészegedünk. Ahogyan a felirat is hirdeti, változás kell! Pár korsó után ezt meg is kapjuk. Egy valami hibádzik a dologgal: ez pedig a dátum. Szerintünk már 2010 van, a párt szerint 2006. Ciki, vagy nem ciki? Már csak azért is, mert 2006-ban a változás nem jött össze.

Plüss maci

A párt a gyerekekre is gondol, vagyis az óvodában is kampányol már. A „kb:35 cm-es FIDESZ trikóval” ellátott medvebocs a Fidesz nem létező gyermektagozatának is lehetne a kabalája. Nekünk ez tetszik, de azokat is megértjük, akik azt mondják: ez bizony ízléstelen, felesleges, és hülyeség.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hederg
2010. április 24. 18:29
Fizessenek a hülyék!

Orbán huzzon mielőbb el!
helix
2010. április 23. 17:24
A lényeg, hogy meg legyen a kétharmad a reformokhoz!!

Hajrá Fidesz!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását