2024. április 28. - Valéria

Barátságos világbajnokok barátságos portugálok ellen

Egy kivétellel a nyáron világbajnoki címet szerzett játékosait hívta meg a portugálok elleni, jövő heti barátságos mérkőzésre Vicente del Bosque, a spanyol futballválogatott szövetségi kapitánya.
2010. november 12. péntek 14:45 - HírExtra
A szakvezető csupán a Sevilla csatárát, a sérült Jesús Navast hagyta ki a keretből, viszont számít Fernando Torresre és Xavi Hernándezre is a szerdai összecsapáson, amelynek a lisszaboni Luz Stadion ad otthont. A Liverpool támadója és a Barcelona középpályása a legutóbbi két meccsen - a Litvánia és a Skócia elleni Eb-selejtezőkön - nem léphetett pályára sérülés miatt. Visszatér a nemzeti együttesbe a Torreshez hasonlóan Angliában, a londoni Arsenalban légióskodó középpályás Cesc Fabregas és a Real Madrid védője, Raúl Albiol is.

A két válogatott legutóbb éppen a dél-afrikai világbajnokságon, a nyolcaddöntőben találkozott egymással, s akkor a spanyolok nyertek 1-0-ra - az időközben a Valenciából a Barcelonához átszerződött - David Villa góljával. A mostani barátságos 90 percnek viszont csupán az a "tétje", hogy megfelelő promóciós támogatást nyújtson a két ibériai ország közös pályázatához, amellyel a 2018-as vb házigazda tisztét szeretnék a felek elnyerni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását