2024. április 28. - Valéria

Hídvégi betegen is nyerni tudott

A nőknél Jelencsics Dorina, a férfiaknál Hídvégi Vid nyerte szombaton a tornászok Mesterfokú Bajnokságát egyéni összetettben.
2010. november 20. szombat 21:28 - HírExtra
A férfiaknál nem volt kérdéses az elmúlt időszakban remeklő Hídvégi győzelme, pedig betegen lépett a szerekhez. Az elmúlt két napon a délutáni edzések helyett otthon pihent, mégis valamennyi szeren jól teljesített, leginkább a gyűrűvel, a nyújtóval, a lólengéssel és a korláttal volt utóbb elégedett. Ugráson könnyített, csak egy gyakorlatot mutatott be, így ez az egyetlen szer, amelyen nem jutott a vasárnapi szerenkénti fináléba. A második helyen a győri Vlacsil Attila végzett, tőle négy tizeddel lemaradva Mihók Ádám lett a harmadik.

A nőknél a még junior korú Jelencsics Dorina győzött, aki ezzel nemcsak magának, hanem a szombathelyi klubnak is először szerzett egyéni összetettben mesterfokú bajnoki címet. Szoros küzdelem zajlott az aranyéremért, a rotterdami vb-n a magyarok közül egyéni összetettben legjobban teljesítő Csillag Tünde két tizeddel maradt el klubtársától. Harmadik a békéscsabai Lónai Hajnalka lett.

Eredmények:

férfiak:

1. Hidvégi Vid (KSI SE) 85,550 pont
2. Vlacsil Attila (Bercsényi DSE Győr) 82,500
3. Mihók Ádám (BHSE) 82,100

nők:

1. Jelencsics Dorina (Delfin SI SE Szombathely) 52,800 pont
2. Csillag Tünde (Delfin SI SE Szombathely) 52,600
3. Lónai Hajnalka (TC Békéscsaba) 52,000



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását