2024. április 26. - Ervin

Pergel kiesett

A nőknél címvédő Pergel Szandra már a csoportmérkőzések után búcsúzott az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságán, a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban. A férfiaknál ugyanakkor ott van a legjobb négy között a tavalyi győztes Nagy Krisztián.
2010. december 14. kedd 18:53 - HírExtra
Az ob utáni legfontosabb hazai egyéni verseny első, keddi napján a résztvevők két hatos csoportban körmérkőzést vívtak egymással, s az első két-két helyezett jutott az elődöntőbe.

A férfiaknál a 2004-ben győztes Jakab János, valamint a pályafutása első sikerére hajtó Pattantyús Ádám egyformán százszázalékos teljesítménnyel nyerte csoportját, mögöttük Zombori Dávid, illetve Nagy szoros küzdelemben harcolta ki a második, elődöntőt érő helyet.

A nőknél az esélyeknek megfelelően a válogatott két alapembere, Lovas Petra és Póta Georgina lett a csoportelső, előbbi szintén vesztes mérkőzés nélkül menetelt a legjobb négy közé. Lovas, aki még soha nem nyert Top 12-t, a háromszoros bajnok Fazekas Máriával, a 2007-ben diadalmaskodott Póta pedig Ambrus Krisztinával csap majd össze a szerdai elődöntőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását