2024. április 29. - Péter

Markus Merk az évtized legjobbja

A német Markus Merk az elmúlt évtized legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint.
2011. január 18. kedd 16:19 - HírExtra
A kedden kiadott listán Kassai Viktor a huszonkilencedik. A második helyen a kolumbiai Óscar Julián Ruiz végzett, míg a harmadik holtversenyben a szlovák Lubos Michel és az uruguayi Jorge Luis Larrionda lett. A tavaly nyári dél-afrikai világbajnokságon többek között a spanyol-német elődöntőn bíráskodó 35 éves magyar sípmester a 2010-es összesítésben ötödikként végzett - a szervezet hétfői közlése szerint.

Az évtized legjobb játékvezetői: 1. Markus Merk (német) 135 pont 2. Óscar Julián Ruiz (kolumbiai) 104 3. Lubos Michel (szlovák) és

Jorge Luis Larrionda (uruguayi) 96-96 5. Pierluigi Collina (olasz) 94 6. Roberto Rosetti (olasz) 91 7. Kim Milton Nielsen (dán) 84 8. Frank De Bleeckere (belga) 82 9. Massimo Busacca (svájci) 81 10. Mejuto González (spanyol) 73 ...29. KASSAI VIKTOR 25.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását