2024. április 27. - Zita

Ki a legbarátságosabb pincér?

Budapesti éttermek nevezhetik be felszolgálójukat a Legbarátságosabb pincér elnevezésű versenyre augusztus végéig a www.legbaratsagosabbpincer.hu oldalon, a vendégek pedig szavazhatnak kedvencükre.
2012. augusztus 13. hétfő 15:37 - HírExtra
A legjobbak kollégáikkal és munkáltatóikkal együtt értékes nyereményekhez juthatnak. Az akció célja, hogy a vendégek barátságos és szakmailag felkészült pincérekkel találkozzanak az éttermekben - közölte a felhívás kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel.

A verseny meghirdetésével fel kívánják kavarni az állóvizet, hogy a vendéglátásban dolgozók újra ráébredjenek a barátságosság és a szakmai felkészültség fontosságára - idézi a közlemény az akció egyik megálmodója, Horváth Tibor, a Pincér Akadémia ügyvezető igazgatója szavait.

A barátságosság mellett a szakmaiság is fontos szempont, ezért a verseny ideje alatt előadásokkal és workshopokkal is várják az érdeklődőket.

Az ingyenes és díjköteles képzéseken a Pincér Akadémia épületében bárki részt vehet, azok időpontjairól és témáiról a http://www.legbaratsagosabbpincer.hu/eloadasok.html weboldalon bővebb tájékoztatás található.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását