2024. március 19. - József, Bánk

Ismét dobogós helyen végzett a magyarok kamionja!

Újra dobogós helyen végzett a 2018-as Kamion Európa-bajnokságon az OXXO Hungary Truck Racing Team. A magyarok kamionja, Jázmin és pilótája, Ryan Smith a hétvégi, hungaroringi versenyhétvége négy futamából egyen másodikként ért célba.
2018. június 19. kedd 15:07 - HírExtra

Hazai pályán, a Hungaroringen ért el újabb sikert Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata, a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok, OXXO Hungary Truck Racing Team. A június 16-17-i versenyhétvégén Ryan Smith pilóta másodikként ért célba a csapat piros-fehér-zöldre festett kamionjával, Jázminnal.

A Kamion Európa-bajnokság május 27-én indult Misanoban, ahol a magyar csapat azonnal futamgyőzelemmel nyitotta a szezont. A bravúros kezdést a kétszeres angol bajnok Ryan Smith az EB második állomásán, a Hungaroringen egy második hellyel folytatta.

- Minden versenyen úgy indulok el, hogy bizonyítsak, ám most minden eddiginél jobban szerettem volna. Nem véletlen, hiszen a Hungaroring számomra hazai pályának számít, érzelmi szempontból a legfontosabb futam a sorozatban. Az első, szombati nap nem alakult szerencsésen, de sem én, sem a csapat nem adta fel. A vasárnap a mi napunk lesz! – bíztatott mindenki, és igazuk lett! A második hely, ráadásul itt a Hungaroringen, óriási boldogsággal tölt el – mondta Ryan Smith.

A 2018-as Kamion Európa-bajnokság június 30-án folytatódik Németországban, a Nürburgringen.
Forrás: OXXO
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását