2024. április 28. - Valéria

A portugál keret

A portugál válogatott ötödik alkalommal szerepelhet a kontinensbajnokságon, a legutóbbi, hazai rendezésű Eb-n ezüstérmes lett. A 2006-os, németországi világbajnokságon az elődöntőben búcsúzott a csapat és az idei Eb-n is minimálisan a négy közé kerülést v
2008. május 29. csütörtök 13:21 - Hírextra

Scolari az Eb után mindenképpen elhagyja a válogatottat. A gárda legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo az előzetes jóslatok és jelenlegi formája alapján a kontinenstorna egyik legjobb futballistája lehet.

A portugál keret:

----------------
- kapusok: Ricardo Pereira (Real Betis), Quim Silva (Benfica), Rui Patricio (Sporting Lisboa)

- védők: Miguel Monteiro (FC Valencia), Jose Bosingwa (FC Porto), Paulo Ferreira (Chelsea), Ricardo Carvalho (Chelsea), Fernando Meira (VfB Stuttgart), Bruno Alves (FC Porto), Pepe (Real Madrid), Jorge Ribeiro (Boavista)

- középpályások: Raul Meireles (FC Porto), Joao Moutinho (Sporting Lisboa), Deco (FC Barcelona), Armando Petit (Benfica), Miguel Veloso (Sporting Lisboa)

- csatárok: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Simao Sabrosa (Atlético Madrid), Ricardo Quaresma (FC Porto), Nuno Gomes (Benfica), Hugo Almeida (Werder Bremen), Nani (Manchester United), Helder Postiga (Panathinaikosz)

szövetségi kapitány: Luis Felipe Scolari

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását