2024. április 28. - Valéria

Durva baleset a forgatáson

Két ember megsebesült a Nicholas Cage főszereplésével készülő A bűvészinas (The Sorcerer's Apprentice) című film forgatása közben: egy autó belerohant egy pizzériába a New York központjában lévő Times Square-en.
2009. május 5. kedd 21:48 - HírExtra
A baleset helyi idő szerint hétfő hajnalban történt egy autós üldözés felvételekor: egy Ferrari egy Mercedest üldözött, s eközben több autót kellett kikerülnie a forgalom elől előzetesen lezárt utcákon, de szemtanúk szerint a Ferrarit vezető kaszkadőr elvesztette a kontrollt a jármű felett, és miután kidöntött egy lámpaoszlopot és felborított több újságautomatát, belerohant egy pizzériába - jelentette a New York Post című lap.

A rendőrség elmondása szerint egy 23 éves férfit a kidőlő lámpaoszlop sebesített meg, egy 21 éves nő a lábán sérült meg; a kaszkadőrnek nem esett baja.

Egy szemtanú videóra vette az üldözést és a későbbi balesetet - a felvételt az újság feltette a weboldalára (www.nypost.com).

A Disney 1940-ben készített rajzfilmet Paul Dukas A bűvészinas című nagyzenekari művének zenéjére és Goethe azonos című balladájára - ennek alapján készül a New York-i környezetbe helyezett akciófilm, melyben Nicolas Cage alakítja az inast kereső mágust. A szintén a Disney által gyártott film bemutatóját a jövő év nyarára tervezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását