2024. április 29. - Péter

Dombi Tibor: "Fogalmunk sincs, hogyan csináltuk"

"Az a titkunk, hogy fogalmunk sincs a titokról" - nyilatkozta a HírExtrának a debreceni futballcsodáról a csapat veteránja, Dombi Tibor. Interjú!
2009. augusztus 26. szerda 13:10 - Gedei Szilárd
Hogy aludt? – kérdeztük ma délelőtt Dombi Tibortól, a debreceni futballcsoda, illetve a tegnap esti Debrecen-Levszki mérkőzés egyik veterán hősétől.

Leginkább sehogy, elég keveset sikerült pihennem az éjszaka, ráadásul már fél nyolckor kivetett az ágy, nem tudtam tovább aludni. Ez van. Végül is, nem jutunk be minden évben a Bajnokok Ligájába – két-három nap alatt majd kipihenem magam.

Tart a buli?

Ez történt
Debreceni Vasutas Sport Club - PFC Levski Sofia 2-0 (4-1-es összesítéssel a Debrecen jutott tovább)
Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 33 ezer néző
Gólszerzők: Varga József a 13. és Rudolf Gergely a 35. percben
vezette: Claus Bo Larsen (dán)
Mindenki ezt kérdezi, pedig semmiféle buliról nincs szó. Nincs megbeszélve semmi. A mai nap a pihenőé, mindenki intézi a saját dolgát, holnap azonban már újra edzés, ugyanis készülnünk kell a szombati, Nyíregyháza elleni presztízscsatára.

Az is jó alkalom lesz az ünneplésre…

Ez sincs megbeszélve, csak én gondolom, hogy a szurkolók és mi, játékosok is jól fogjuk magunkat érezni a szombati meccsen, az lesz az igazi buli.



Előtte azonban még lesz egy fontos esemény, csütörtökön, Monacóban...

…nem pénteken lesz? Na mindegy, én úgy emlékeztem, hogy pénteken sorsolják a Bajnokok Ligája csoportjait, de ezek szerint rosszul tudtam. Mindenesetre valóban fontos lesz, akkor tudjuk meg, hogy kik várnak ránk a következő hat BL-meccsünkön.

Alighanem sztárcsapatok.

Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor olyat itt már nem kaphatunk, aki verhető lehet a számunkra.

Mégis, melyik gárdának örülne?

Egyiknek sem. A csoportkörben már mindegyik csapattal vigyázni kell. Az a baj, hogy ezeket a csapatokat csak a tévében néztük eddig, most azonban majd ki kell állni ellenük. Mindegy, hogy milyen ellenfeleket kapunk, azt gondolom, hogy mindegyik ellen csak a tisztes helytállás lehet a reális célunk.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását