2024. április 28. - Valéria

Építkezenek az ünnepek alatt is

Szombatra eredményesen értek véget a tárgyalások, így elhárult minden átmeneti akadály a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőcentrumának építkezése elől.
2008. december 20. szombat 13:57 - Hírextra
Az MLSZ közleménye szerint a munkálatok gőzerővel folytatódnak, a kivitelező Gropius Zrt. szombaton is mintegy 80-100 emberével végezte az aktuális feladatokat. Köszönhetően a vitás kérdések rendezésének, az eredeti ígéretek szerint tavaszra - a mindkét fél által megerősített időpontban, április elején - sor kerülhet a közel 3 milliárd forintos költséggel épülő világszínvonalú komplexum átadására. Az avató ünnepséget május 2-ra tervezik, Michel Platini UEFA-elnök részvételével.

"Tisztáztuk a vitatott ügyeket, s úgy álltunk fel a tárgyalóasztaltól, hogy nincs akadálya a további közös munkának" - mondta az MLSZ honlapjának Csáktornyai Gyula, a Gropius Zrt. vezérigazgatója. "Kisteleki István, az MLSZ elnöke kőkemény, de sportszerű partner, a szigorú feltételekkel rögzített megállapodásunk értelmében mi mindent elkövetünk, hogy a továbbiakban semmiféle fennakadás ne legyen az együttműködésben. Már szombaton javában zajlik az építkezés, s az ünnepek alatt is csak minimális leállások lesznek. A pályák füvesítése kitűnően sikerült, a legközelebbi feladatunk a világítórendszerek, valamint az utak kialakítása, s január közepén kezdődhetnek a további kertészeti munkák is."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását