2024. április 29. - Péter

Victoria Beckham üres élete: még meg is dobálták!

A leghíresebb focista feleség sosem szenvedett a pénz hiányában, ennek ellenére barátai nem voltak. Mindenki utálta, de ő sem volt kibékülve saját magával.
2009. június 8. hétfő 15:10 - HírExtra
Az elkényeztetett Victoria Beckhamet nemcsak most utálják nagyon sokan, hanem gyerekkorában sem voltak barátai. Annyira sznob volt, és beképzelt, hogy a rokonain kívül senki sem szólt hozzá.

Victoria Adams néven látta meg a napvilágot, egy gazdag család gyermekeként. Apja, Anthony egy elektromérnök, aki életében hatalmas vagyont halmozott fel, így kicsi lánya, és két testvére semmiben sem szenvedett hiányt.

Hiába a sok pénz, mégsem volt boldog Victoria

- Könyörögtem apámnak, hogy ne az iskola előtt tegyen ki a Rolls Royce-ból, mert halálra szekáltak miatta. A társaim folyton csak cukkoltak, megdobáltak mindenfélével, egyetlen barátom sem volt. – mesélte az egykori pop énekes.

Magányában a tánchoz menekült, nyolc éves korától a legnevesebb balettiskolákba járt, elmondása szerint a Hírnév című film hatására döntötte el, hogy sikeres lesz. Szerencsés volt, mert szülei mindenben támogatták.

Érdekes, hogy a tanárok a táncolást jónak találták, de az éneklést nem tanácsolták Victoriának, mert a hangja elég gyenge volt. Ennek ellenére ő nem adta fel, elszántsága miatt hamar elismerték tanítói, de ő sosem volt elégedett önmagával.

Kicsit csúnya, kicsit buta

- Victoria nem szerette magát, laposak voltak a mellei, turcsi volt az orra, úgyhogy elhatározta, hogy amint csak lehetséges, kés alá fekszik. – mondta róla az egyik barátja.

Nem is várt ezzel sokáig, amint betöltötte a tizennyolcat, fel is keresett egy plasztikai sebészt, és mellimplantátumokat tetetett be, remélte, hogy ezzel beindul majd a karrierje. Milyen jól sejtette, hogy bizony a nagyobb mellekkel majd felfigyelnek rá! 1993 jelentkezett egy újsághirdetésre, amiben énekelni, és táncolni tudó, csinos lányokat kerestek, és egy évre rá már a Spice Girls oszlopos tagja volt.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását