2024. április 29. - Péter

Angol csapat játszik Pekingben

A Birmingham City első angol labdarúgócsapatként pályára lép a pekingi Olimpiai Stadionban, ismertebb nevén a Madárfészekben. A Premier League-ben szereplő alakulat július 21-én barátságos mérkőzésen csap össze a kínai bajnok Beijing Guoannal.
2010. május 19. szerda 11:23 - HírExtra
Carson Yeung hongkongi üzletember ezzel beváltja ígéretét, miszerint a lehető leghamarabb elviszi Kínába együttesét, amelynek tavaly óta a tulajdonosa. A mérkőzést 80 ezren tekinthetik meg.

Az angol alakulat három nappal később Senjangban (Shanyang) lép pályára a Liaoninggel szemben, a remények szerint 60 ezer néző előtt, az ugyancsak a 2008-as játékokra épült ottani létesítményben.

Lesz még egy harmadik összecsapás is, vélhetően Hongkongban, ennek időpontját, illetve a további részleteket azonban csak később hozzák nyilvánosságra. Yeung korábban a Hong Kong Rangers tulajdonosa volt.

Kína az elmúlt években kedvelt célpontjává vált európai csapatoknak: járt már ott a Manchester United, az Internazionale és a Lazio is, s a világbajnokság után oda készül a Real Madrid, valamint a Barcelona.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását