2024. április 27. - Zita

A legszexibb szőke celebek - képekkel!

Könnyebb lenne szőkén az élet? Ők mindent elérhetnek, amit csak akarnak? Elképzelhető. A HírExtra most utánajárt a leghíresebb szösziknek.
2009. március 13. péntek 18:59 - Kővári Adrienn

Nicole Richie

Paris Hilton kebelbarátnője, mióta megszülte első gyermekét teljesen kivirult, sokkal szebb és kerekebb lett, mint valaha is volt. Persze csak a kellő helyeken. Jelenleg második gyermekét várja, csak örülni lehet ennek, mert az anyaság nagyon jót tesz a régen anorexiás szőkeségnek.

Jessica Biel


Ő nem az a tipikus platinaszőke, de semmiképp sem hiányozhat erről a rövidke listáról, hiszen nem egy szégyenlős lányról van szó. Büszkén mutogatja idomait, a férfiak nagy örömére. Kezdetben még barna hajjal láthattuk őt a tévéképernyőn a Hetedik mennyországban, de az évek alatt szexis nővé érett a ma már 27 éves színésznő.

Christina Aguilera


Az énekesnőt szintén fiatal lányként ismerhettük meg, az akkoriban még nagyon visszafogott tinisztár, hirtelenjében megműtette melleit, és az utcalány stílus mellett döntött. Bejött neki. Az azóta már anyuka nem régiben ismét visszatért, és nemcsak testével, hanem hangjával is elkápráztatja az embereket.

Ez egy nagyon rövidke lista, de jól látható rajta, hogy a jelenleg köztudatban élő nők nagy részét felsoroltuk, és igen, mind szőke hajkoronával rendelkeznek. Ennyivel könnyebb lenne nekik érvényesülni? Biztosan. Nem hiába, lehetne még ide olyan neveket írni, mint Britney Spears, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Christina Applegate, Heidi Klum, és még sorolhatnánk.

Sok magyar sztár, celeb rendelkezik még ezzel a hajszínnel. Ilyen Dundika, Dammak Jázmin, Fresh Andi, Kiss Ramóna, Kapócs Zsóka. Velük ellentétben az örök szőke Sári Évi három hónapja a barna szín mellett döntött, komolyabbnak érzi magát, és nem szereti a skatulyákat.

- Sokkal jobb szőkének lenni. Ilyenkor mindenki téged néz – nyilatkozta még régebben Fresh Andi.

Van abban valami, amit mond. A szőke nőket szokás legelőször észrevenni, még akkor is, ha nem éppen szépek. De a világos szín feltűnőbb, kevésbé olvad bele a környezetbe, hacsak nem egy sárga háttérről beszélünk.

Nem kell megijedni azért, és rögtön hajfestékért rohanni a boltokba, mert az egyéniség sokkal fontosabb, akámilyen közhelynek is hangzik.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását