2024. április 27. - Zita

A következő képviselő egy TSZ-elnök lesz?

Sajnálja, egyben tudomásul veszi az MSZP budapesti elnöksége, hogy Kivágó Iván Györgyné lemond mandátumáról - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.
2009. május 14. csütörtök 06:12 - HírExtra
Kivágó Iván Györgyné szerdán az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy lemond fővárosi képviselői mandátumáról a költségvetés elfogadása után. A büdzséről csütörtökön szavaz a Fővárosi Közgyűlés.

"Anyaként, feleségként, érző emberként az utóbbi időben személyemet ért aljas, igaztalan, és a valós információkat valótlan színben feltüntető, rágalmazásokat ez úton is visszautasítom és bejelentem, hogy a főváros költségvetésének elfogadása utáni napon - felelős politikusi kötelezettségemnek eleget téve - lemondok a fővárosi képviselői mandátumomról" - mondta a politikus. Hozzátette: felelősségteljes szocialista politikusként - eddig és ezután is -, amit feladatként vállalt, azt teljesíti.

Felidézte: kerületi politikusként azt vállalta, hogy négy éven keresztül Soroksár érdekeinek megfelelően dolgozik, nemrég pedig azt, hogy a fővárosi lakosság érdekében a közgyűlés tagjaként közreműködik a város költségvetésének elfogadásában.

Az MSZP budapesti elnökségének továbbra is az a véleménye, hogy Kivágó Iván Györgyné alkalmas, tisztességes baloldali politikus. "Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tudja, érti mi Budapest és az itt élők érdeke, és a költségvetés megszavazásán mi múlik" - fogalmaztak, hozzátéve: továbbra is kiállnak képviselőtársuk mellett és visszautasítjuk a személyét ért méltatlan vádakat.

Megjegyezték: a csütörtökön elfogadott költségvetéssel tovább folytatják a fejlesztéseket és az az európai uniós beruházásokat.

"Azoknak, akik alaptalan támadásaikkal bántották képviselőtársunkat, azt üzenjük: magukat vegyék górcső alá először, és akkor vádaskodjanak, ha saját soraikban már tényleg nem lesznek valódi volt ügynökök és besúgók" - zárul az MSZP budapesti szervezete elnökségének közleménye.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását